Data actualizării:
Data publicării:

Iașul, CRIZĂ de BUGET. Orban, către Chirica - Chichirău: Unii ar trebui să înțeleagă!

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ludovic Orban a vorbit despre criza de la Iași.

Ludovic Orban a fost întrebat despre funcționarea Coaliției și despre soluțiile pe care le au pentru ca ea să funcționeze și pe plan local, dând exemplul Iașului, care trece printr-o criză în care PNL și USR se ceartă pe buget.

"Deci primarul Municipiului a încercat discuții și negocieri și cu grupurile de consilieri locali. Discuțiile au durat peste 8 ore din câte am înțeles, au fost discuții și anterioare. Din punctul meu de vedere, este important ca aceste discuții să continue și ca partenerii noștri să găsească o soluție pentru a trece bugetul Iașului.

În mod normal nu ar trebui să discutăm la nivelul Coaliției. În mod normal unii ar trebui să înțeleagă că așa cum suntem într-o coaliție de guvernare, și la nivel local trebuie găsite soluții de a găsi de comun acord lucruri care sunt importante pentru comunitate. A lăsa un municipiu ca Iași, al doilea municipiu al țării, fără buget, mi se pare că e o decizie greșită și că până la urmă pot fi acceptate amendamente rezonabile și bugetul trebuie adoptat!", a declarat Ludovic Orban. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel