PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că face şedinţe de Consiliu Local pentru imagine: Primarul "panseluţă"...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand de convocarea unei şedinţe de Consiliu Local în scopuri de imagine, pentru că proiectul pus pe ordinea de zi este deja trimis primarului de către liberali şi aşteaptă avizele de la comisiile de specialitate. 

"Avidă de imagine și scandal pe Facebook primarul ”panseluță” Armand cheamă consilierii la o ședință extraordinară de Consiliu Local astăzi, pentru un singur punct pe ordinea de zi: stațiile sale electrice.

De ce spunem că face acest lucru doar pentru imagine? Simplu: pentru că proiectul pentru dezvoltarea infrastructurii stațiilor de încărcare electrice propus de grupul consilierilor PNL pe data de 09.11.2021 încă așteaptă în sertarul ei, să fie transmis către avizare în direcțiile de specialitate. E vorba despre un proiect pilot GRATUIT care ar aduce 21 stații cu încărcare rapidă în sector. Nu ar costa bugetul nimic!

Dacă chiar voia să dezvolte acest tip de infrastructură atunci respecta legea și până la data de 9 decembrie 2021 proiectul era deja la vot în Consiliu. Până astăzi puteau fi deja funcționale! Dar evident nu are un scop în asta.

Ne întrebăm așadar: care este scopul blocării de către primar a proiectului propus de PNL? Care este scopul asigurării fondurilor pentru proiectul ei din bugetul local (cum confirmă art. 4 din proiectul de pe ordinea de zi)? Cine va beneficia de banii sectorului? Dacă chiar dorește dezvoltarea infrastructurii de stații electrice de ce nu pune ambele proiecte pe ordinea de zi?

Mai jos găsiți din nou lista de proiecte propuse de PNL și blocate abuziv și ilegal de către Armand", transmite PNL Sector 1 pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel