Liberalii se reunesc în Congres pentru adoptarea Statutului și alegerea conducerii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Congres PNL
Congres PNL

Liberalii se reunesc, vineri şi sâmbătă, în Congres, pentru adoptarea Statutului şi alegerea noilor lideri care vor conduce destinele partidului pentru următoarea perioadă. Alegerile din cadrul PNL vin pe fondul nemulțumirilor lansate de către Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman şi Ludovic Orban. De Ce News va relata evenimentele de la Congresul  PNL care se desfășoară la Palatul Parlamentului.

Votarea noului Statut are loc vineri, în timp ce sâmbătă este programată alegerea conducerii partidului. La lucrările Congresului va fi prezent, vineri, de la ora 13:30, şi premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL.

În Congres se va decide şi poziţia deţinută de proaspătul membru al formaţiunii, Klaus Iohannis, candidat pentru postul de prim-vicepreşedinte. Primarul Sibiului a declarat, joi seară, că se află în cursa pentru poziţia de prim-vicepreşedinte al PNL, pe lista susţinută de liderul PNL Crin Antonescu.

Întâlnirea liberalilor are loc la Palatul Parlamentului, în sala Alexandru Ioan Cuza, cu începere de la ora 12:00.

De Ce News vă va ține la curent cu toate evenimentele importante care vor avea loc la Congresul PNL, direct din sala Al. I. Cuza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel