PNL, împăcare cu USR PLUS? Ioana Constantin: USR nu mai e partid, e comisie de integritate. Decide cine e premier, cine poate candida
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Guvernul României
Foto: Facebook Guvernul României
Ioana Constantin (PMP) a vorbit despre împăcarea dintre PNL și USR PLUS. 

Întrebată de Silviu Mănăstire dacă peste 45 de zile cele două partide, PNL și USR PLUS se vor împăca, dar și ce vor crede românii după toată această poveste și criză politică, Ioana Constantin a răspuns ferm că este de părere că PNL și USR PLUS se vor împăca.

"Eu cred că există doar două variante. Cea în care da, se vor împăca... după Congresul PNL, că acolo e toată problema. Eu cred că domnul Cîțu nu va mai fi premier după Congresul PNL și înțeleg că sunt multe nume avansate.

Nu ne interesează, pentru că USR nu mai este un partid, pentru că mai nou a devenit o comisie de integritate care decide cine e premierul, ne place, nu ne place cum se comportă, cine poate candida într-o alianță la București...

Eu cred în această variantă a împăcării extraordinare între cele două partide, dar mai degrabă am putea să mergem către varianta unui Guvern minoritar, pentru că este un blat care s-a mucegăit, despre care PSD-iștii nu știu încă.

Problema e alta: ce o să se întâmple cu românii? Pentru că ei au ieșit foarte puțin la vot în 2021! O să primească facturi mărite, încep școlile, deși nu știm foarte bine ce se întâmplă că vine acest val 4, 5, 6, că dacă vine doamna Turcan nici nu mai știu la ce număr vom fi vă dați seama ce problemă o să fie (...)

Îi va împăca domnul Iohannis!", a declarat Ioana Constantin, în direct la B1 TV.

Ioana Constantin critică principalele partide din Parlamentul României pentru criza politică declanşată

"Ce joc golănesc pe banii și voturile românilor! Guvernul și Parlamentul sunt iar folosite pentru a regla răfuiala politică din și dintre partidele politice. Constituția e iar luată la mișto, parlamentarii aleargă pe scări cu o moțiune care nu are nicio legătură cu Guvernul, ci cu luptele politice din partide, iar regulamentul Parlamentului e maculatură pentru unii. Politicieni imaturi, lipsiți de conduită institutională și politicieni prea vechi și cu prea multe interese. Păcat de țara asta! Ce treabă au românii cu povestea asta? Poate doar una de principiu, legată de democrație. În rest, fiecare cu România sa.

”Lasăți-mă cu Constituția” spunea acum 6 ani senatoarea care l-a dat cu mir pe Șova în Plen. Ne-am întors acolo și nici mir n-avem. Și cât ai spune ”moțiune” ne-am întors și în episodul Dragnea & guvernele sale. Măcar PSD era mai bine organizat. Mai grav e că la un deceniu de la 2012 se vorbește iar despre USL. Unul undercover", a scris ea pe Facebook. 

Citește mai departe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel