România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 15 iun, 21:33
PNL, creştere în sondaje. Bogdan Chirieac: "Nu ştiu de unde! Anul trecut şi PSD era la 40 la sută". Semnal de alarmă pentru liberali
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat scorul PNL-ului în sondaje, dar a tras şi un semnal de alarmă. 

"Anul trecut, înainte de 26 mai, erau sondaje care dădeau PSD cu 40 la sută şi PNL cu 20 la sută. Rezultatele le-am văzut, 28 la sută PNL şi PSD la egalitate cu USR, 22 la sută. Eu, când am văzut sondajele care arătau PNL cu 40 la sută, mi-am pus un semn de întrebare. În toată istoria sa postdecembristă, la europarlamentarele de anul trecut a luat maximul. PNL, înglobând şi PDL, a luat 28 la sută. Să fie reflexia preşedintelui Iohannis atât de puternică asupra partidului? Şi anul trecut era tot liderul defacto al PNL, şi PNL a luat 28 la sută. De unde apare acest rezultat atât de ridicat pentru PNL, nu ştiu!", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Semnal de alarmă. "Să vedem când se va ajunge la încetare de plăţi"

 

"În ceea ce priveşte PSD, toate sondajele arată că ar mai fi crescut. Eu nu cred că lumea brusc iubeşte PSD acum, deşi nu am înţeles niciodată de ce a început să îl urască atât de tare. Cred că pur şi simplu îi urăşte lumea pe PNL. Nu orice partid a trecut prin ce a trecut PNL şi prin ce va trece PNL. Vreau să văd ce se va întâmpla când se va ajunge la încetare de plăţi la UAT-uri prin ţară! A ieşit primarul general şi a spus că nu au primit banii pentru ce au achiziţionat în pandemie. Alţi bani nu sunt!", a mai spus acesta. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro