Urmărește emisiunea live
"PNL, candidat de nota 5 la primăria Craiovei". Cristian Vasilcoiu: Să vă ferească sfântul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Liei Olguţa Vasilescu, acuză PNL că a pus un "candidat de nota 5" la primăria Craiovei. 

"Astăzi (re)începe, teoretic, școala, că, practic, nu prea! Cu această ocazie vă reamintesc ce elev de nota 5 a trimis PNL să concureze pentru funcția de primar al Craiovei! Culmea, tot eu îl întrebam, ca ziarist, acum vreo 15 ani, când era numit prefect de Dolj, ce îl recomandă, date fiind notele dezastruoase din liceu! Mi-a răspuns că... s-a odihnit pentru facultate.

Pentru specializarea de degustător de vinuri, mai exact. Serios, asta e specializarea lui de profesor! Și vă mai mirați de ce scrie ca un agramat pe Facebook! Să recapitulăm: un impostor de nota 5 a ajuns profesor universitar, parlamentar, prefect, iar acum vrea primar! Să vă ferească sfântul să predea copiilor voștri, că nu știe să scrie în limba română!", a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook. 

Ce scria ziaristul Vasilcoiu despre Nicolae Giugea 

"Om de casă al lui Radu Berceanu, Nicolae Giugea a ajuns prefect în urmă cu nouă luni. Insuccesele sale din administrația Iocală au fost puse, de unii, pe seama mediocrității lui Nicolae Giugea care a avut în timpul liceului numai note de trecere, a picat examenul din clasa a X-a, a fost repartizat la Reșița, s-a mutat înapoi la Craiova, a terminat Facultatea de Horticultură și și-a luat doctoratul copiind o lucrare deja publicată. Acesla este, pe larg, drumul parcurs de Nicolae Giugea de la terminarea liceului și până la fotoliul de prefect de Dolj.

(...)

Prefectul Nicolae Giugea are și o explicație în ceea ce privește notele sale din timpul liceului: s-a odihnit pentru facultate. „Foaia matricolă a mea cu notele din liceu circulă de când am fost numit prefect. Dar de ce nu au luat notele de la facultate, când m-am format ca om? În liceu am avut note mici pentru că nu îmi plăceau anumite materii sau profesori. Dar eu m-am format în facultate și acolo eram odihnit din liceu, deci am învățat mult în facultate. Și în liceu citeam foarte mult", a declarat Nicolae Giugea, prefectul de Dolj.", se arată în articolul din urmă cu 15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel