PNL a votat asumarea răspunderii pe măsurile fiscale ale Guvernului Ciolacu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Liderii PNL au votat cu majoritate că sunt de acord cu asumarea răspunderii guvernului Ciolacu pentru pachetul de măsuri fiscale.

În pofida nemulțumirilor liberalilor, pentru asumare au votat aproximativ 50 de lideri din Biroul Politic Național (BPN), împotrivă au votat 4, alți 3 s-au abținut, anunță Antena 3 CNN.

Cristian Buican (Vâlcea), Hubert Thuma (Ilfov) și Robert Sighiartău (Bistrița) au votat împotrivă. Adrian Cozma (PNL Satu Mare), Alexandru Muraru (PNL Iași) s-au abținut.

Liderii PNL s-au întrunit luni, 4 septembrie, în cadrul Biroului Permanent Național (BPN) să voteze dacă susțin sau nu asumarea răspunderii guvernului Ciolacu pe măsurile fiscale.

În cursul zilei de luni, de la ora 17.00, va avea loc o ședință a coaliției, precum și o întâlnire între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, având ca temă principală măsurile fiscale.

Amintim faptul că, în ședința de duminică, principalele critici au fost la adresa președintelui Nicolae Ciucă, însă și a ministrului de Finanțe, Marcel Boloș. Numeroși liberali le-au reproșat că ar fi subordonat partidul PSD-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel