PNȚCD, EXCLUS din PPE: EXECUŢIE în stil BOLŞEVIC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Adunarea Generală a Partidului Popular European (PPE) a decis prin vot excluderea PNȚCD. În 1987 fusese înscris partidul în PPE de către Corneliu Coposu, pe când funcționa în ilegalitate.

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu a afirmat că a fost o execuţie de tip bolşevic. 

„Act ticălos al Partidului Popular European: execuţia de tip bolşevic a singurului partid creştin-democrat din România: PNŢCD! Mergem mai departe!”, a declarat Pavelescu.

Acesta a povestit cum cum a fost înștiințat despre excludere.

„Halucinant: în urmă cu două zile am fost contactat telefonic de şefa de cabinet a Preşedintelui PPE, Joseph Daul, care mi-a comunicat că mi-a fost transmis un e-mail de către Daul prin care sunt anunţat că PNŢCD este propus spre excludere! Sumar, în e-mail apăreau două informaţii false: prima, că PNŢCD n-ar mai fiintrat în parlament din 2000, a două că am întârziat plata cotizaţiei. Am transmis imediat informaţiile corecte, prima că PNŢCD a intrat în parlament în 2012, a două, că partidul îşi plătise, în urmă cu o luna cotizaţia chiar şi în avans pe anul în curs. Am fost invitat la şedinţa bordului PPE, urmată de şedinţa Adunării Generale, în care urmă votul”, a declarat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel