Urmărește emisiunea live
PMP: "Ponta fuge de responsabilitate ca dracu' de tămâie"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Mișcarea Populară așteaptă demisia lui Victor Ponta. Susține că ar fi "un gest de salutat" în contextul iresponsabilității premierului, care a plecat în concediu. Astfel, MP susține că premierul, chemat de 10.000 de oameni ajunși în pragul disperării, trebuie să se întoarcă în țară și să acționeze ca un "om matur". 

Mișcarea Populară îl cheamă pe premierul Victor Ponta din vacanță. Un comunicat de presă al PMP susține că "10.000 de oameni așteaptă sosirea lui Victor Ponta din concediu". PMP își motivează chemarea, susținând că premierul "a lăsat pe drumuri 8.000 de oameni" și "a plecat în concediu la Miami, lăsând cu ochii în soare alți 10.000 de oameni, ajunși în pragul disperării". În plus, susține că Victor Ponta a mințit și că "a transmis (documentele) pe 01 august 2013, ziua decolării sale spre Miami".

"Probă în plus a lașității"

Mișcarea Populară mai susține că "absența lui Victor Ponta de la ședinta CSAT, pe care el însuși a cerut-o cu insistență, este o probă în plus a lașității și lipsei sale de responsabilitate. VICTOR PONTA fuge de orice responsabilitate ca dracu’ de tămâie".

"Incompetent și lipsit de caracter"

Vacanța premierului atrage și mai multe critici din partea PMP, care adaugă: "Incompetent și lipsit de caracter, Victor Ponta ar trebui ca, între două ieșiri în cluburile din Miami, să se gândească serios la zecile de mii de oameni disperați care îl așteaptă acasă și să acționeze, în sfârșit, ca un om matur. Demisia sa din funcția de prim-ministru ar fi un gest de salutat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel