PMP îl susține pe Siegfried Mureșan pentru funcția de vicepreședinte PPE. Tomac: România merită să fie parte a deciziei
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Eugen Tomac
Sursă foto: Facebook Eugen Tomac
Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, participă la Congresul Partidului Popular European.

Aflat la Congresul Partidului Popular European, Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară a transmis că formațiunea îl susține pe Siegfried Mureșan pentru postul de vicepreședinte PPE:

„Continuă și astăzi, la Rotterdam, Congresul Partidului Popular European, cel mai mare partid politic din Uniunea Europeană.

Reunit sub semnul solidarității într-un moment de mari provocări pentru Europa, PPE l-a ales ieri pe Manfred Weber, liderul deputaților europeni, președinte al PPE.

Astăzi vor fi aleși și cei zece vicepreședinți, Secretarul General și trezorierul partidului.

Delegația noastră va susține candidatura colegului meu europarlamentar, Siegfried Mureșan pentru funcția de Vicepreședinte al PPE. România merită să fie parte a deciziei în conducerea Partidului Popular European.

Europa are nevoie de acțiuni imediate și ferme care să protejeze cetățenii săi de noile provocări generate de războiul absurd declanșat de Putin.

PPE are soluțiile și competența de a le implementa. Amintesc că atât Comisia Europeană, cât și Parlamentul European sunt conduse de către reprezentați ai PPE. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen este membru PPE, la fel și Roberta Metsola, Președinta Parlamentului European cu care delegația PMP s-a întâlnit ieri“, a scris Eugen Tomac într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI    -    Manfred Weber, ales preşedinte al Popularilor Europeni

Delegația PMP, prezentă la Congresul PPE de la Rotterdam. Întâlnire cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European

Partidul Mișcarea Populară a participat la Congresul Partidului Popular European de la Rotterdam. Din delegația PMP au făcut parte Eugen Tomac,Ionuț Simionca, Petru Movila, Mihail Neamțu, Sebastian Moise, Cătălina Bozianu, Răzvan Nicolae Sebe și Ștefan Florescu.

„În vremuri de criză, Partidul Popular European EPP - European People's Party are un mesaj puternic, de unitate și solidaritate în condamnarea agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, iar PMP susține cu fermitate acest mesaj.

Prin participarea la Congresul PPE de la Rotterdam, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european și își reafirmă angajamentul pentru valorile care definesc Uniunea Europeană, pentru #democrație, #libertate de exprimare și #solidaritate cu cei aflați în dificultate.

Delegația PMP s-a întâlnit astăzi, în prima zi a Congresului PPR, cu doamna Roberta Metsola, președintele Parlamentului European (citește continuarea și vezi imginea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel