PMP îl atacă dur pe Victor Ponta: "Maturizați-vă!"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
136947959964805959648_miscarea_popularadeschidere__6__thumb_630_380
136947959964805959648_miscarea_popularadeschidere__6__thumb_630_380

Partidul Mișcarea Populară a dat un comunicat de presă, care-l are ca destinatar pe Victor Ponta. Comunicatul este semnat de către președintele interimar, Eugen Tomac. PMP îi cere premierului să se maturizeze și adaugă: "CFR Marfă este responsabilitatea dumneavoastră". 

"Dr. Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Transporturilor și prim ministru, trebuie să ducă la bun sfârșit privatizarea CFR Marfă", se arată în comunicatul PMP.

Insinuarea premierului, de "un ridicol desărvârșit"

Potrivit reprezentanților PMP, "După plecarea condamnatului Fenechiu, șeful celui mai cinstit guvern a intrat în panică. De câteva zile, Dr. Victor Ponta încearcă disperat să arunce responsabilitatea privatizării CFR Marfă în curtea CSAT și a președintelui Traian Băsescu. Mai nou, Dr. Ponta a găsit un alt țap ispășitor: Mișcarea Populară. Insinuarea că dl. Gruia Stoica, patronul GFR și câștigătorul procedurii de privatizare a CFR Marfă, ar fi prigonit fiindcă nu s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară este de un ridicol desăvârșit".

Singura tehnică a lui Ponta?

În comunicat, Eugen Tomac precizează: "Ne bucură însă că, deși Partidul Mișcarea Populară nu a împlinit nici o săptămână, îl deranjează deja pe șeful “celui mai cinstit guvern”. Este dovada că ne facem datoria de partid de opoziție, expunând fără menajamente iresponsabilitatea și incompetența guvernării USL, pe care cu greu le mai poate acoperi singura tehnică deprinsă de premierul Victor Ponta: minciuna".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel