Ludovic Orban are ușa închisă la PMP. Ioana Constantin, tranșantă: Niciun fel de discuție!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Vicepreședintele PMP, Ioana Constantin, a făcut dezvăluiri despre un nou partid în România. 

Ioana Constantin, vicepreședinte al PMP, s-a aflat astăzi în direct la interviurile DC News și DC News TV unde a vorbit despre mișcările de pe scena politică și despre noul partid pe care îl pregătește Ludovic Orban. 

”Nu există niciun fel de discuție a domnului Orban cu Partidul Mișcarea Populară, nici oficială, nici neoficială. Eu înțeleg din spațiul public și din zona de culise a politicii, că dorește să-și facă un partid nou, de la zero. Înțeleg că deja lucrează la această chestiune, dar nu există o discuție cu PMP, nici cu domnul Orban, nici cu parlamentari de la domnia sa, care să vină la noi. De altfel, ei nu și-au dat demisia din PNL, ci s-au retras din grupul parlamentar. Cum e viața asta, nu l-au vrut pe domnul Ludovic Orban premier, s-au ales cu Cîțu, au rupt coaliția și acum s-au întors tot la domnul Orban. PMP nu are discuții nici cu domnul Orban și nici cu aripa aceasta a liberalilor care îl susțin pe domnul Orban. Deci nu se pune problema să vină către PMP”, a declarat Ioana Constantin. 

Confirmare pentru DCNews: Cîțu a propus excluderea lui Orban din PNL. Își face fostul președinte partid? Prima reacție

Ludovic Orban a răspuns, pentru DCNews, la o serie scurtă de întrebări despre viitorul partid și demisia din PNL.

În urmă cu aproape două săptămâni, Ludovic Orban afirma că va lua, în următoarele două-patru săptămâni, o decizie cu privire la fondarea unui nou partid: ”Este posibil să construiesc o nouă forță politică, Forța Liberală, Forța Națională, numele e mai puţin important. Mă gândesc cu foarte mare seriozitate la acest lucru. Nu-mi doresc, aș prefera să le revină mintea la cap colegilor mei, să se trezească efectiv din starea asta de tulburare și din ruperea totală de realitate. Speranțele sunt mici, dar încă mai sper. Dacă această conducere nelegitimă care practic a ocupat PNL și face de râs PNL în fiecare zi, dacă această conducere va face Guvern cu PSD drumurile noastre se despart”. 

În spațiul public au apărut informații, pe surse, conform cărora se vor face demersuri pentru ca Ludovic Orban să fie exclus din Partidul Național Liberal.

Citește AICI reacția lui Ludovic Orban!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel