Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 23 noi 2020 / 12:35
PMP, despre pensiile speciale: ”Un ABUZ!”. Tomac, declarație de ”război”
Sursa foto: Agerpres
Eugen Tomac (PMP) a vorbit despre acordarea pensiilor speciale, punctând faptul că ar fi vorba despre un abuz.

"Este un abuz!"

"Pensiile speciale sunt o chestiune care trebuie tranşată cum solicită majoritatea românilor. Au fost create pensiile speciale pentru parlamentari, ceea ce este un abuz. Niciun parlamentar, în această campanie, nu spune că merge în Parlament pentru a obţine pensie specială. Noi cerem un lucru de bun-simţ: pensiile speciale trebuie eliminate.

Vom insista pe această formulă pentru că, până acum, toate iniţiativele care au existat au fost concepute în aşa fel încât, la CCR, să nu treacă. Eu sunt convins că demersul pe care l-am făcut, prin care propunem eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, va fi votat.

"Nu există cetăţeni de două categorii"

Eliminarea pensiilor speciale pentru primari. Este un abuz! Nu există cetăţeni de două categorii: unii doar buni de plată şi încasează cât au contribuit, alţii care îşi permit prin propriul vot să îşi creeze pensii speciale și să şi le menţină.

Aici este o chestiune ce ţine de pensiile pentru militari. Nu putem să ne batem joc! Pentru ei trebuie menţinute pensiile speciale. La fel cum suntem de acord să menţinem pensiile speciale pentru deținuții politici sau urmaşii acestora", a spus Eugen Tomac într-un interviu pentru DCNews.

Interviul complet în materialul video de mai jos:

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro