Plumb, întrebarea zilei pentru Cioloș: Candidați sau o susțineți pe Kovesi? Răspuns exploziv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rovana Plumb l-a întrebat, luni, 13 mai, pe Dacian Cioloș dacă va candida la alegerile prezidențiale sau o susține pe Laura Codruța Kovesi.

„Eu doresc să-l întreb pe domnul Cioloș dacă va candida la președinția României sau o va susține pe Laura Codruța Kovesi?", a spus Rovana Plumb, luni, în cadrul dezbaterii electorale de la DCNEWS.

Cioloș, răspuns

„Nu am luat o decizie: dacă voi candida sau nu la președinția României. Și nu s-a pus în niciun moment problema să o susținem pe Laura Codruța Kovesi. Nici măcar nu am auzit-o să-și exprime interesul pentru acest lucru", a răspuns Dacian Cioloș. „Nu s-a pus problema”, a continuat acesta, adăugând ulterior: „Nu e membră de partid. Nu și-a exprimat interesul. Nu s-a pus deloc această problemă”.

„Eu - am spus de mai multe ori - nu am luat o decizie, pentru că nu ține doar de intențiile mele: dacă doresc sau nu să candidez (n.r. la alegerile prezidențiale). Nici aici nu am luat o decizie. Sunt candidat, deocamdată, pentru alegerile europarlamentare”, a explicat Dacian Cioloș.

Amintim că, luni, 13 mai 2019, Rovana Plumb (PSD), Norica Nicolai (ALDE), Victor Ponta (PRO România) și Dacian Cioloș (USR - PLUS) au fost protagoniștii unei dezbateri electorale la DCNews.

Dezbatere electorală la DCNEWS

VIDEO 1

VIDEO 2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel