Ploi abundente. Circulaţie întreruptă. Unde este traficul blocat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un număr de 25 de gospodării din localităţile Deva, Simeria şi Băiţa, dar şi circulaţia pe DN 7 - centura municipiului Deva au fost afectate de ploile abundente care au căzut în cursul nopţii de duminică spre luni, 40 de pompieri militari intervenind în ajutorul populaţiei care a avut de suferit din cauza precipitaţiilor.

Potrivit datelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, în municipiul Deva, 12 gospodării, din zonele Horia şi Grigorescu, au avut apă în beciuri, în oraşul Simeria au fost inundate zece gospodării, iar în comuna Băiţa, trei gospodării.

Patru maşini au rămas blocate pe o porţiune din DN 7 - şoseaua de centură a municipiului Deva, din cauza apei şi aluviunilor ajunse pe carosabil. Traficul rutier a fost deviat, în cursul nopţii, prin oraş, luni dimineaţa situaţia revenind la normal.

Nu au fost înregistrate victime omeneşti, potrivit pompierilor. Mai multe echipaje ale ISU Hunedoara, Poliţiei Rutiere, Biroului de Ordine Publică şi Poliţiei Locale Deva au fost prezente în teren pe tot parcursul nopţii. Valoarea pagubelor materiale urmează să fie stabilită de autorităţi în perioada următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel