Pleșoianu, replică fulger după atacul lui Gerea: Mare greșeală a făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu i-a replicat lui Andrei Gerea, după ce membrul ALDE a spus că social-democratul s-ar fi alăturat unei campanii de fake news în privința legii offshore. 

Liviu Pleşoianu a declarat pentru DC News că va demonta punct cu punct acuzaţiile pe care i le-a adus Andrei Gerea cu puţin timp în urmă.

"Mare greșeală a făcut pentru că s-a referit la niște legi, de o să primească un răspuns foarte interesant zilele următoare. Legat de referirile pe care le face la tot felul de ordonanțe, o să răspund aplicat cum am făcut-o și data trecută. Acum, pe moment, pot să spun următorul lucru: m-a amuzat teribil cum a început, vorbind despre faptul că eu am pornit demersul ăsta ca să ies dintr-un nu știu ce con de umbră. Nu știu în ce con de umbră m-o fi văzut domnul Gerea, interesant. M-a bufnit râsul la citirea primului paragraf. 

Mă acuză și de faptul că am dat copy-paste la ceva ce a spus PDL-ul, Doamne ferește! Dacă mă acuză domnul Gerea că dau copy-paste după PDL-ul lui Băsescu înseamnă că am ajuns bine de tot în coaliția asta", a declarat Liviu Pleşoianu pentru DC News.

"Sper că nu a uitat"

"Legat de fake news, eu țin să îi spun domnului Gerea că, pe lângă lucrurile pe care le-a scris acum și care sunt foarte ușor de demontat cu legea în față și o să o fac, eu cred că este chiar domnia sa cel care practică fake news pentru că dacă vă amintiți, acum o săptămână, când au boicotat în Parlament legea offshore, imediat după aceea, domnul Gerea a ieșit la Realitatea TV și a spus că noi facem jocurile Rusiei, noi ăștia din PSD. Asta a spus domnul Gerea, sper că nu a uitat că a spus asta că dăm o căutare pe Google rapid și facem printscreen-uri. Asta apropo de fake news și de ce spune la sfârșit că să mă hotărăsc eu dacă sunt în tabăra constructivă a coaliției. Este pur și simplu amuzant", a mai spus social-democratul.

"Poate ne și spune exact"

"Ca să îl liniștesc pe domnul Gerea, că tot bate tot felul de apropouri stupide, că spune că eu vreau să mă apropii de nu știu ce alte aripi politice, poate ne și spune exact domnul Gerea și nu mai aruncă a la Băsescu cuvinte fără acoperire, nu am niciun fel de intenție să rup eu vreo coaliție, Doamne iartă-mă. Pe mine mă interesează un singur lucru și m-am referit punctual la această lege care mi se pare cea mai importantă lege din actuala legislatură. Și câtă vreme știu că, până acum, de pe urma resurselor noastre ne-am ales cu aproape nimic, eu câtă vreme sunt în Parlament, nu o să mă las", a declarat parlamentarul.

VEZI AICI ATACUL LUI GEREA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel