Platforma Social Liberală, organizaţie puternică la Craiova
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer a transmis un mesaj simpatizanţilor Platformei Social Liberale, după vizita de la Craiova. 

"TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 la Craiova: Platforma Social Liberală pune bazele unei organizații puternice în capitala Olteniei.

Ieri, 2 februarie, echipa PSL a ajuns la Craiova. Aici echipa PSL s-a întâlnit cu zeci de simpatizanți şi oameni dornici să se implice în schimbarea în bine a României şi a consolidat organizația la nivel județean. Liderii PSL, Ilan Laufer şi Alexandru Coit, au împărtăşit viziunea lor pentru România, şi în special pentru oraşul Craiova, pol de creştere pentru regiunea Oltenia.", a scris Ilan Laufer pe Facebook. 

Ce s-a discutat 

"La eveniment au avut loc dezbateri deschise cu privire la dublarea veniturilor românilor, digitalizarea administrației, revitalizarea Start Up Nation, încurajarea investițiilor străine, crearea unor rețele de transport de mare viteză, măsuri prin care echipa PSL urmăreşte să ducă România în top 10 cele mai dezvoltate țări europene în următorii 10 ani.

O atenție deosebită a primit problema reducerii drastice a bugetului alocat pentru programul de sprijinire a antreprenoriatului românesc Start-Up Nation de la 2 miliarde de lei la doar 200 milioane de lei, program de care au beneficiat până în prezent aproximativ 20.000 de antreprenori români.

În acest moment, echipa PSL se află în drum spre Drobeta Turnu Severin, unde este aşteptat de membrii şi simpatizanții locali urmând ca, spre seară, autocarul să ajungă la Târgu-Jiu.", a mai scris politicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel