Planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan Markle vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Foto: Agerpres
Planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Foto: Agerpres
Află în articol care este planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația la încoronarea Regelui Charles al III-lea printr-o "corespondență prin e-mail" și încă nu și-au dezvăluit decizia lor, dacă vor participa sau nu.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi întâmpinați cu o atitudine rece de către membrii Familiei Regale dacă vor participa la încoronarea Regelui Charles și al Reginei Consoartă Camilla, în mai, scrie hindustantimes.com. Întrucât cuplul a indicat că a primit o "corespondență prin e-mail" despre ceremonie, ei încă nu și-au dezvăluit decizia. Astfel, s-ar putea ca primirea lor la Londra să fie una nu rece, ci "geroasă", a relatat Daily Mail, citând o sursă.

VEZI ȘI: Prințul Harry i-a trimis pe membrii Familiei Regale la terapie, ca să-i "vorbească limba"

"Mulți membri ai familiei nu vor să mai aibă de-a face cu ei"



"Li se va da o atitudine rece din partea multor rude. Unul mi-a spus: "Sper că vor sta în Islanda". Mulți membri ai familiei nu vor să mai aibă de-a face cu ei. Dacă trebuie să-i vadă la încoronare, așa să fie, dar nu vor să socializeze cu ei", a declarat o sursă apropiată familiei pentru Daily Mail.

Acest lucru vine în timp ce Telegraph a raportat că cei doi copii ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Archie și Lilibet, nu și-au primit încă invitațiile la încoronare, dar personalului de la Palatul Buckingham li s-a spus să facă pregătiri presupunând că vor fi prezenți.

VEZI ȘI: Planul Regelui Charles al III-lea pentru Prințul Harry. "Există multă răni. Discuțiile ar putea avea loc în următoarele câteva săptămâni"

Într-un interviu recent cu Gabor Maté, Prințul Harry a vorbit despre cartea sa de memorii "Spare" și a vorbit despre lipsa de afecțiune fizică pe care a avut-o în copilărie.

Săptămâna trecută, s-a raportat că Regele Charles i-a cerut prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, să părăsească reședința din Marea Britanie, Frogmore Cottage, oferind în schimb cheile ducelui de York, dezonorat.

VEZI ȘI: Încoronarea Regelui Charles: Copiii Prințului Harry nu au fost invitați. Camilla a cerut pentru nepoții săi roluri oficiale la ceremonie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel