Plantele care te ajută să-ți găsești fericirea: cultivă-le și îți vei găsi sufletul pereche
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Plantele care te ajută să-ți găsești fericirea, cultivă-le și îți vei găsi sufletul pereche. Sursa foto: freepik.com
Plantele care te ajută să-ți găsești fericirea, cultivă-le și îți vei găsi sufletul pereche. Sursa foto: freepik.com
Plantele purifică aerul, îți bucură privirea cu frumusețea lor și emană o energie aparte. Există flori care îți pot distruge viața personală, dar există și flori care atrag dragostea.

Încearcă să crești una sau mai multe dintre aceste plante și vei vedea cât de repede îți vei găsi fericirea și sufletul pereche.

Aichryson (sau copacul dragostei) este o plantă puternică energetic. Această plantă este numită și arborele iubirii, deoarece este capabilă să ajute gazda să-și găsească sufletul pereche. În plus, planta ajută la întărirea unei relații și minimizează conflictele și certurile.  

Calathea poate decora orice interior, umplându-l cu rafinament. Fără apă și fără hrană, planta nu va muri nici după un an, așa că este perfectă pentru persoanele care nu știu să aibă grijă de flori. Calathea are proprietăți energetice, fiind capabilă să întărească uniunea căsătoriei și să să protejeze dragostea.

Nu mai cumpăra îngrășăminte pentru plante: le poți face gratis chiar acasă. Plantele tale vor crește și vor înflori repede

Spathiphyllum (sau crinul păcii) are cele mai puternice proprietăți magice, fiind un „expert” în relațiile amoroase. Planta se mai numește și „fericirea femeilor”. Energia plantei schimbă radical spațiul din casă, pe care îl umple de confort, atrage bucuria și pozitivitatea. Spathiphyllum ajută doamnele să atragă atenția bărbaților, oferă proprietarei sale încredere și o înzestrează cu feminitate și atractivitate.

Eucharis-ul (crinul de interior) ajută fetele singure să atragă atenția bărbaților. Multe femei, care sunt în căutarea iubirii, aleg crinul de interior atunci când își decorează casa. Această plantă dezvăluie farmecul feminin al gazdei. Eucharisul trebuie ținut într-o zonă a casei unde cade lumina lunii. Abia atunci abilitățile sale mistice vor funcționa.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

Chlorophytum-ul are capacitatea de a preveni conflictele sau de a-i împăca pe cei care s-au certat. Această plantă mai este numită și „fericirea familiei” sau „voalul miresei”. Floarea are proprietăți energetice utile celor care doresc să-și construiască o familie puternică și iubitoare.

Și relațiile oamenilor pot fi determinate de starea plantei. Dacă planta are multe frunze de o culoare verde atractivă, atunci totul este bine. Planta ofilită indică un conflict în cuplu. Planta a preluat toată negativitatea, pentru a-i ajuta pe îndrăgostiți să depășească criza.

Mușcata este considerată floarea gardian a familiei, deoarece poate proteja partenerii de separare. De asemenea, mușcata are proprietăți magice și energetice, care atrag bogăția.

Violetele vor înflori tot anul dacă vei adăuga în ghiveci un produs special

Mirt-ul îți va decora casa și te va ajuta să scapi de emoțiile negative. Planta păstrează pacea și armonia, încrederea și prietenia într-o familie. Mirtul emite o aromă plăcută și subtilă care poate calma o persoană nervoasă.

Cyclamen-ul este capabil să alunge din casă energiile negative, să neutralizeze magia neagră și vrăjile. Cyclamen-ul menține o atmosferă de dragoste, fericire și confort. În plus, atunci când înflorește, planta te va încânta cu frumusețea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel