Planul Roşu de Intervenţie, activat în județul Cluj. 14 muncitori de la o fabrică de mobilă s-au intoxicat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
14 muncitori de la o fabrică din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă care încă nu a fost determinată.

Posibil accident de muncă la o societate comercială de prelucrare a lemnului. Autorităţile din judeţul Cluj au activat Plan Roşu de Intervenţie, după ce 14 muncitori de la o fabrică din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă care încă nu a fost determinată, dar despre care se știe că era folosită pentru prelucrarea materialelor. Operațiunea este în dinamică. Paul Olar, sergent major în cadrul ISU Cluj, a venit cu mai multe detalii despre acest caz.

"La nivelul dispeceratului ISU-SAJ Cluj a fost primită o solicitare de la un operator economic din municipiul Câmpia Turzii, care a anunțat faptul că mai multe persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță folosită pentru curățarea pieselor.

Au fost consultate până acum 14 persoane care au acuzat diverse stări de rău, toate sunt conștiente și cooperante. A fost activat Plan Roşu de Intervenţie, iar în acest moment a fost deja ventilat spațiul unde lucrau aceste persoane. Urmează să vedem câte dintre aceste persoane vor fi transportate la spital. La misiune iau parte o autospecială cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean. (...) Este posibil ca persoanele să refuze transportul la spital. Acestea acuză simptome minore", a declarat Paul Olar, sergent major în cadrul ISU Cluj, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel