Plan pentru a dărâma Guvernul în două zile. Deputat USR: Luni nu mergeți la muncă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Protest
Protest
Deputat USR Tudor Benga îi îndeamnă pe românii care cer demisia Guvernului să îşi anunţe şeful luni dimineaţă că nu pot ajunge la muncă.

În opinia politicianului, dacă jumătate de milion de oameni fac acest lucru timp de două zile, "Guvernul Dăncilă este istorie".

”Mulți dintre voi îmi scrieți și mă întrebați ce puteți face. Vreți o soluție simplă, pașnică și eficientă de a da jos guvernul PSD în câteva zile? Poftiți aici: luni dimineață la prima oră puneți mâna pe telefon, email, whatsapp, sau ce preferați voi și anunțați-vă șeful că nu veți putea ajunge luni la muncă. Poate că vă e rău, poate vi s-a stricat mașina, poate că nu are cu cine sta copilul. Și stați frumușel acasă luni. Atât. Juma' de milion de oameni dacă fac treaba asta două trei zile și guvernul Dăncilă e istorie. Vorbesc la modul cel mai serios!

Există diverse metode de rezistență pașnică și e timpul să ne gândim la ele. Așa că dați mai departe cu un share sau cu un copy paste si hai să ne punem în mișcare. Ajunge cât și-a bătut Dragnea joc de țara asta!”, a scris Tudor Benga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel