Urmărește emisiunea live
Plan jandarmi. Andrei Caramitru: ”Sunt șocat. Criminalilor!” Victor Ciutacu: ”Ăsta mic și nervos e cam agitat”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu i-a dat o replică lui Andrei Caramitru.

Andrei Caramitru a reacționat după ce un tânăr de 22 de ani din județul Gorj a fost împușcat luni, în timp ce se afla la doi kilometri de un poligon de tragere din orașul Târgu-Cărbunești. Aici au executat luni trageri peste 100 de jandarmi din Gorj.

”Sunt șocat. In Gorj, jandarmii fac exerciții de tragere cu muniție. Contra cui nenorociților? Ca nu știam ca mergeti in Afghanistan. Va antrenați să împușcați oameni care protestează?

Și ce s-a întâmplat? Un glonț s-a pierdut și a lovit in cap un tânăr care acum e in stare gravă. Este crimă. Este nebunie. Ce fel de stat român e asta măi teroriștilor? Criminalilor!

LE: dacă cititi legea jandarmeriei va luați cu mâinile de cap. Cumva cică nu au doar atribuții anti-riot dar și cvasi-militare. Deci toți - toți - sunt înarmați și pot folosi armament letal. Deși nu știu sa fi fost vreo situație care sa justifice așa ceva in ultimii 30 de ani. Exista practic un fel de forte paramilitare care pot sa tragă, au armament de luptă avansată, conduse de imbecilii pe care îi cunoaștem foarte bine. Nebunie”, a scris Andrei Caramitru (USR) pe Facebook.

Comentariul lui Ciutacu

În replică, Victor Ciutacu a scris:

”Ăsta mic și nervos e cam agitat. Are o temere că jandarmii pregătesc lovitura de stat în Gorj. Îmi amintesc că, acum vreo 30 de ani, am tras lejer un camion cu muniție de război fără ca măcar etern temătorului nea Nicu să-i treacă prin cap că am vrea să-l dăm jos prin forța armelor. Numai ăsta e bântuit de o spaimă aproape metafizică. Îi dă cineva ceva de răceală? Că fierbințeala strică la echilibru...

În anul de grație 1989, când ne delectam cu tot ce scotea flăcări pe țeavă în magicul poligon de la Tarcău, aflându-ne aproape de finalizarea exercițiului, ne-am trezit cu un locotenent major extrem de scrupulos și procedural strigând "mi-a raportat o femeie că a luat foc pădurea". Ce să facem și noi? Am stins-o”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel