Ingrediente rețetă piure
1 kg de cartofi
100 gr de unt
200 ml de lapte caldut
150 gr de parmezan ras
o jumătate de legătură de mărar tocat
sare, piper după gust.
Metodă de preparare
Curață cartofii de coajă și lasă-i în apă rece timp de 30 de minute, apoi pune-i la fiert într-o oală cu un praf de sare. Când cartofii sunt moi, scoate-i din apă și zdrobește-i parțial. După aceea, adaugă untul, laptele și parmezanul ras, zdrobind în continuare până când obții o compoziție omogenă.
Condimentează după gust, amestecând piureul. La final, presară mărarul proaspăt peste piureul de cartofi și servește preparatul cald, notează divahair.ro. Piureul de cartofi poate fi mâncat alături de o friptură de pui la grătar și de o salată verde.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva