Piure de cartofi cu usturoi, de post. Nu există o mâncare mai bună, în Postul Crăciunului!
Piure de cartofi cu usturoi de post. Piureul este oricând o idee mai bună. Mai ales în post. Varianta de post este la fel de delicioasă. Iată cum se prepară.
Ingrediente
1 kg cartofi albi
1 măciulie usturoi
1 legătura pătrunjel verde
50 ml ulei
sare
Cum se prepară
Piure de cartofi cu usturoi de post. Cartofii se curăţă, se taie în sferturi şi se spală. Se pun la fiert. Se curăţă usturoiul şi se pune peste cartofi. Când cartofii sunt pătrunşi, se scurge apa de pe ei într-un vas. Se zdrobesc, adăugându-se treptat apa în care au fiert, până ajung la consistenţa preferată. Se adaugă şi uleiul care face piureul mai pufos.
Piure de cartofi cu usturoi de post. Pătrunjelul se mărunţeşte şi se încorporează în piureu. Serviţi cu salată de crudităţi sau murături.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
mancare de post
piure cu usturoi
piure de cartofi
retete de post
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol