Pițurcă îl acuză pe Gigi Becali că 'face tot la FCSB, echipa și schimbările!'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Pițurcă îl acuză pe Gigi Becali că 'face tot la FCSB, echipa și schimbările!'
Pițurcă îl acuză pe Gigi Becali că 'face tot la FCSB, echipa și schimbările!'
Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă, spune că implicarea excesivă a lui Gigi Becali dăunează grav echipei FCSB.

'La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor. Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii. Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot. Normal, Gigi e managerul', a declarat Victor Pițurcă, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Pițurcă, despre șansele pe care le are FCSB să ia campionatul în dauna celor de la CFR Cluj

'Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență. E foarte dificil, foarte greu. Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar ducea la o distanță prea mare. Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune', a mai spus Pițurcă.

CITEȘTE ȘI: Facturi uriașe pentru Mănăstirea Colilia, ctitorită de Becali. Strigătul de durere al Maicii Rafaela: Nu știu ce vom face în continuare

Citește și: CFR Cluj - FC Botoșani, rezultat final. FCSB se apropie de echipa din Gruia - video

CFR Cluj a fost ţinută în şah, luni seară, de FC Botoşani, scor 1-1 (1-0). CFR a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Ciprian Deac (45+1 - penalty), după un henţ comis în careu de Alin Şeroni. FC Botoşani a egalat pe finalul partidei, prin fundaşul camerunez Joyskim Dawa (81). CFR nu a reuşit să câştige în 2022, ambele meciuri încheindu-le la egalitate. Ardelenii sunt totuşi neînvinşi de 11 meciuri în Liga I, 9 victorii şi 2 egaluri. FC Botoşani nu a pierdut nici ea de şapte etape, în care a înregistrat 2 victorii şi 5 egaluri. VEZI VIDEO AICI!

VEZI ȘI Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel