Pisica lui Taylor Swift, în top 3 cele mai bogate animale din lume
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Olivia, pisica lui Taylor Swift cu o avere impresionantă - foto: Facebook, Taylor Swift
Olivia, pisica lui Taylor Swift cu o avere impresionantă - foto: Facebook, Taylor Swift
N-ai tu în conturi şi în portofele cât are pisica lui Taylor Swift!

Taylor Swift e mândră nevoie mare de pisica ei. Animalul de companie al artistei a reușit să strângă o avere de 97 de milioane de dolari și se află în top 3 cele mai bogate animale din lume. Felina a apărut și în videoclipul stăpânei sale „Blank Space”, care are trei miliarde de vizualizări pe YouTube. Pe primul loc se află un ciobănesc german cu 500 de milioane de dolari, iar pe cel de-al doilea o pisică cu 100 de milioane de dolari. Al patrulea loc le revine lui Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, câinii lui Oprah Winfrey. Pisica se numeşte Olivia, după personajul Mariskei Hargitay din „Law & Order: Special Victims Unit”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Topul a fost realizat de platforma All About Cats pe baza numărului de aprecieri pentru postările de pe Instagram în care felina este prezentă, dar şi după aparițiile în melodiile vedetei, anunţă Billboard. „Olivia a găsit succesul în afara lumii de pe Instagram. Și-a câștigat averea jucând alături de stăpâna ei în mai multe videoclipuri muzicale, și-a creat propria linie de produse și a avut apariții în multe reclame cu buget mare”, se arată în topul amintit mai sus.

„Numărul unu pentru mine, cel mai influent factor din viața mea sunt pisicile. Am pisici, sunt obsedată de ele. Sunt doar o adevărată bucurie să trăiești. Îmi iubesc pisicile atât de mult încât când a apărut un rol pentru filmul „Cats”, m-am gândit doar că trebuie să fac asta”, a declarat Taylor Swift într-un interviu pentru The Time

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel