Piramida energetică din Bucegi. Cine plătește factura
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Serviciul Salvamont Dâmbovița a anunțat că sute de turiști au rămas pe platoul Bucegi, în 28 noiembrie, după oprirea telecabinei
Serviciul Salvamont Dâmbovița a anunțat că sute de turiști au rămas pe platoul Bucegi, în 28 noiembrie, după oprirea telecabinei
Presa de propagandă și influencerii tip Caramitru comentează din vârful buzelor: uite cum s-au strâns câteva mii de oameni pe 28 noiembrie în jurul Sfinxului, să vadă cum Soarele formează o piramidă energetică în munții Carpați.

Nu mai lipsește decât să le recomande ca în restul timpului să-și pună o strecurătoare de metal pe cap, să nu le scaneze Bill Gates mințile. Cu alte cuvinte, ce fraieri sunt ăia și ce elevați spiritual, ce citiți în cap suntem noi, cei care râdem de ei. Se pune, deci, întrebarea: câți oameni au văzut piramida energetică de lângă cabana Babele? Exact câți au văzut monstrul din Loch Ness, nici mai mulți, nici mai puțini!

Decât, vorba ceea, că scoțienii, în loc să râdă de fraieri, amplifică legenda și scot banii turiștilor din buzunar. În loc să zicem mersi că în extrasezon se găsesc mii de clienți gata să plătească biletul de teleferic, cazarea la pensiune și masa la restaurant, în loc să atragem turiști din străinătate, îi luăm în râs pe ”energeticienii” de la Babele.

Ca în comunism, când se lupta statul lui Ceaușescu pentru restabilirea adevărului istoric despre Vlad Țepeș, în timp ce americanii făceau profit punând la lucru legenda lui Dracula.

Dacă tot vreți să râdeți de ”biliveri”, atunci aruncați-vă un ochi spre ”credincioșii” lui Nicușor Dan, dispuși să dea 7 lei ca să poată plăti vinul fiert și gogoșile de la tarabă, ceva mai scumpe decât în piața Moghioroș, unde se intră gratis.

De fapt, dacă a greșit pe undeva Nicușor Dan e că a pus biletul doar 7 lei, în loc să le ia fraierilor 70 de căciulă. Cui? În primul rând celor care încă mai așteaptă să le dea apă caldă și căldură, măcar în 48 de luni, dacă nu în patru săptămâni de la alegeri, așa cum a promis. Și care cred că mlaștina din Văcărești e o ”deltă”, nu un incubator de șobolani și țânțari, la concurență cu cei puiți de edili în Sectorul 1, când uită să taie iarba și să adune gunoiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel