Urmărește emisiunea live
Pique își varsă NERVII pe conducerea Barcelonei. „Noul stadion trebuie denumit după el!”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Catalanul Gerard Pique, văzut de mulți drept un lider al vestiarului FC Barcelonei, a rupt tăcerea și a vorbit despre situația care a cutremurat echipa la finalul lunii august.

Conform Marca, fundașul veteran al catalanilor este la al 13-lea sezon la echipa din Barcelona și a decis să vorbească împotriva președintelui Josep Maria Bartomeu. Acesta s-a adresat și situației iscată de Lionel Messi după ce și-a cerut plecarea de pe Camp Nou.

„Nu vreau să mă cert vreodată cu cineva, dar aici a existat, mai ales pe rețelele de socializare. Ca jucător al Barcelonei, văd că clubul meu a cheltuit bani, bani pe care acum ni-i cer nouă și nu numai nouă, îi cer și persoanelor cu conexiuni istorice cu clubul, este scandalos. Am cerut ceva explicații și tot ce mi-a zis [Bartomeu] a fost: «Gerard, nu știam». L-am crezut, dar mai apoi omul care este responsabil încă lucrează la club (n.r., Jaume Masferrer)”, a transmis fundașul Barcei.

„Doare mult. Spun asta pentru că deja i-am spus președintelui și ce vrei să mai spun, că mă doare? Da. Pot să ajut cumva? Nu. Relația mea cu președintele este cordială, dar sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm”, a mai spus Pique.

Situația cu Messi

Faxul deja faimos al lui Lionel Messi către club în care cerea plecarea a fost subiectul verii la FC Barcelona. „Când vine vorba de Messi, dacă eram eu președinte, aș fi făcut altcumva lucrurile. I-aș fi cerut lui Lionel să mai rămână. Nu am vorbit mult cu el în acel moment pentru că a fost o decizie foarte personală. Totuși, mă întreb... cum poate cel mai bun jucător din istorie, tocmai că suntem atât de norocoși să jucăm cu el, să trimită un fax că se simte neluat în seamă? Este foarte șocant, Leo merită totul. Noul stadion trebuie numit după el. Trebuie să ne conservăm trecutul și legendele, nu să le discredităm. Mă enervează”, a comentat Pique.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel