Pippa Middleton la Roland Garros, în compania unui director Peugeot - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Pippa Middleton participă la turneul de la Roland Garros şi este răsfăţata organizatorilor. Sora ducesei de Cambridge a petrecut timp în compania lui Xavier Peugeot, a cărui companie sponsorizează turneul de tenis.

Pippa Middleton a fost fotografiată alături de Xavier Peugeot, stră-strănepotul unuia dintre fondatorii companiei auto, Armand. Xavier Peugeot este director de marketing şi comunicaţii al companiei, scrie Mediafax.

Sora lui Kate Middleton a primit din partea directorului Peugeot o carte ce ilustrează istoria de 200 de ani a companiei producătoare de maşini. Pippa, care conduce un BMW Z4, a părut încântată de cadou.

O sursă din cadrul Peugeot a declarat că Pippa a fost invitată la Roland Garros de către un prieten care participă la secţiunea VIP a turneului, găzduită de Xavier.

"Odată ce şi-au dat seama cine este, Pippa a fost prezentată mai multor oameni influenţi. Pentru că este un oaspete distins, Xavier i-a dăruit un cadou care marchează bicentenarul firmei", a declarat sursa.

Organizatorii turneului de tenis sunt conştienţi de publicitatea pe care Pippa le-o aduce, aşa că o promovează.

Ştirea participării Pippei la competiţia de la Rolad Garros a fost anuntaţă în programul oficial al turneului cu titlul: "Pippa la Roland" Senzaţie!".

Citește și : Pippa Middleton, topless în vacanță

Ofertă de 5 MILIOANE de dolari pentru PIPPA MIDDLETON, ca să joace într-un film pentru adulţi

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, ştie să petreacă

Kate Middleton şi sora sa, Pippa, se îmbracă de la Zara în viaţa de zi cu zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel