Piperea, după DECIZIA de ultimă oră de la Primăria Sectorului 1: Ăsta a rămas SINGURUL lucru de urmărit!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Avocatul Gheorghe Piperea a comentat, în exclusivitate pentru DCNews, decizia Tribunalului București de a valida mandatul candidatei  Clotilde Armand.

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat pentru DCNews decizia Tribunalului București de a valida mandatul lui Clotilde Atmand la Primăria Sectorului 1:

„Mă așteptam la această decizie... mai ales la modul în care s-au derulat lucrurile. Mai mult decât atât nu se mai poate face. Singurul lucru de urmărit, deși e cale lungă, este procesul penal de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care se desfășoară împotriva celor care au făcut posibilă această fraudă, atât de perfect camuflată încât instanțele au decis că nu există. Nu mai am nimic de comentat.“

Clotilde Armand își poate prelua mandatul. Tribunalul București a decis să îi valideze mandatul de primar al Sectorului 1 din București

Tribunalul București a respins apelurile formulate împotriva validării mandatului candidatului USR PLUS, Clotilde Armand, de primar al Sectorului 1 din București.

„Respinge apelurile declate de Daniel Tudorache și Tudor Helmut Costea ca nefondate”, se arată în sentință.

Decizia Tribunalului București este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel