Pintea, ''popor de infractori''. Chirieac, revoltat: ''Asta este știrea zilei. Iohannis are dreptate''
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Sorina Pintea, declarații
Sorina Pintea, declarații
Analistul politic Bogdan Chirieac s-a arătat indignat de afirmațiile ministrului Sănătății, Sorina Pintea, potrivit cărora românii sunt ''un popor de infractori''. Totul a pornit în momentul în care Cătălin Popa a vrut să recite declarația ministrului Sănătății, în direct, la România TV.

”Vă spun un citat din doamna ministru, Sorina Pintea: 'Vă spun sincer, sper să nu mă citeze nimeni, cred că suntem un popor de infractori'”, a afirmat Cătălin Popa în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

La auzirea declarațiilor făcute de ministrul Sănătății, analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit în discuție, nevenindu-i să creadă faptul că Sorina Pintea a făcut acele afirmații.

Doamna Sorina Pintea este tot USR. Dânsa este membru USR, doar că este ministru în Guvernul PSD. Declarața este fix pe linia declarațiilor domnului deputat. 

Să spui că suntem un popor de infractori.... Dânsa încă nu și-a depus demisia? Este adevărată declarația? Când un ministru din Cabinetul Dăncilă spune ce a spus.... Asta este știrea zilei! Poate domnul Iohannis are dreptate în declarațiile publice. Dacă un ministru de importanța ministrului Sănătății face astfel de declarații în spațiul public, Guvernul Dăncilă are o problemă cât casa, a adăugat Bogdan Chirieac, la România TV.

Ce a declarat ministrul Sănătății, mai exact

"Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătătii modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în UPU. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că (sîc!) cresc amenzile?", a spus Sorina Pintea.

Vezi și: Sorina Pintea, despre vaccinare: Suntem pentru obligativitatea informării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel