Pink colaborează cu Lily Allen pentru un single
Data publicării:
Autor: Oprea Roxana
WhatsApp
pink
pink

Pink a anunțat că va lansa un single în colaborare cu Lily Allen, cântăreață britanică. Ambele artiste au luat o pauză în carieră, întrucât au devenit mame în 2011.

Cele două cântărețe vor înregistra împreună un single care va fi inclus pe următorul album al lui Pink, care se va numi "The Truth About Love", informează contactmusic.com, citat de mediafax.

"În ultimii 14 ani, toată lumea m-a refuzat. Însă, pentru acest album, toată lumea a acceptat. Cred că oamenii au început să creadă că am devenit ceva mai blândă. Cred că unii oameni credeau probabil în trecut că eu muşc!", a spus cântăreaţa americană.

Pink este cunoscută pentru stilul îndrăzneț în care se îmbracă și pentru sound-ul puternic. Ea a devenit celebră la vârsta de 18 ani. Cel mai bine vândut album al său "M!ssundaztood" cuprinde piese precum "Don't Let Me Get Me", "Just Like A Pill" și "Family Portrait".

Lily Allen a devenit celerbra pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile" și a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut "Alrigth Still".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel