Data actualizării:
Data publicării:

Pieton lovit de un autoturism în Argeș. Șoferul a pătruns pe trotuar unde a mai lovit un stâlp şi o maşină

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @aleksandarlittlewolf
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @aleksandarlittlewolf
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a transmis că, duminică, a avut loc un accident în cartierul Exerciţiu din Piteşti.

Potrivit ISU Argeș, un șofer a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp și o altă mașină, incident în urma căruia un pieton a fost accidentat. 

'Ar fi vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de beton şi un autoturism parcat. În incident a fost acroşat şi un pieton, care este conştient şi primeşte îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD de prim ajutor', a transmis ISU Argeş.

Potrivit sursei menționate, un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului pentru a asigura măsurile necesare de prevenire a incendiilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a transmis că bărbatul în vârstă de 77 de ani, care a fost accidentat, a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. 

'Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani din Vedea, care conducea un autoturism pe strada Exerciţiu din Piteşti (...) , în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuar, unde a lovit un pieton (...), un stâlp de electricitate şi un autoturism parcat, pe care l-a proiectat în alt autoturism parcat', se mai menționează într-un comunicat al IPJ Argeş.

În urma producerii acestui eveniment rutier, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, verificările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel