Rețetă pentru 4 porții
ingrediente
4 bucăți de piept de pui
2 albusuri
1 cană pesmet
1/2 cană de parmezan ras
2 lingurite busuioc uscat
2 lingurițe de oregano uscat
1 linguriță de usturoi pudră
1 linguriță de ceapă pudră
2 cani sos marinara cu sodiu redus
1/2 cană de brânză mozzarella parțial degresată
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul. Înveliți tava cu o foaie de copt pe care ați pulverizat ulei.
Tăiați fiecare piept de pui în felii egale. Puneți deoparte. Se pun albusurile intr-un castron mediu. Într-un alt castron mediu, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, oregano, praful de usturoi și pulberea de ceapă. Înmuiați fiecare piept de pui în albușurile de ou, apoi introduceți în amestecul de pesmet. Puneți fileurile pe foaia de copt.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul devine maro auriu. Asezonați puilul cu sos marinara și brânză mozzarella.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva