Pieleanu: PSD, propunere-SURPRIZĂ de premier. Chirieac: Asta se va întâmpla DOAR cu acordul lui Iohannis / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Marius Pieleanu, sociolog, în platoul DC News TV
Marius Pieleanu, sociolog, în platoul DC News TV
Scenariu bombă despre propunerea de premier venită din partea PSD!

Bogdan Chirieac şi Marius Pieleanu au analizat, în emisiunea DC Alegi de joi, 12 august, posibilitatea ca George Maior să fie nominalizarea PSD pentru funcţia de premier, în cazul în care Guvernul Orban va fi dat jos prin moţiune de cenzură. 

Iată dialogul dintre Bogdan Chirieac şi Marius Pieleanu pe această temă: 

Marius Pieleanu: Oare domnului George Maior îi va încredinţa (n.r. – misiunea de a forma un nou guvern în cazul în care moţiunea de cenzură va trece)? Există această discuţie, ca o propunere importantă din zona aceasta a PSD, chiar împreună cu o parte din USR ar putea să se materializeze în persoana domnului Maior.

Bogdan Chirieac: George Maior este ambasadorul României şi al lui Klaus Iohannis la Washington. În opinia mea, George Maior, ambasador, nu va accepta o nominalizare decât dacă va avea şi acordul lui Klaus Iohannis. Eu mă îndoiesc că, în acest moment istoric, Klaus Iohannis va acorda un mandat lui George Maior.

(...)

Marius Pieleanu:

Se discută, nu l-am anunţat eu că aşa m-am trezit eu noaptea. Pentru mine nu ar fi chiar cea mai proastă alegere. Dar eu puţin realizabilă din două perspective: unu - nu mai târziu de ieri preşedintele Iohannis a anunţat cu subiect şi predicat că nu se pune în discuţie alt nume decât cel al actualului premier; doi - şansa moţiunii de a trece...

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel