Data publicării:

Piedone: "Sper ca viitorul să mă găsească în PSD"

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
piedone
piedone

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4,  ar fi dispus să renunțe la PC în favoarea PSD. Afirmația a fost făcută, duminică, în debutul Conferinţei prin care Organizaţia PSD Sector 4 și-a ales noua conducere.

 Sângele apă nu se face. În urmă cu peste 20 de ani am intrat în partidul dvs. Am crescut în partidul dvs., am învăţat multe lucruri în partidul dvs. şi sper ca viitorul să mă găsească tot în partidul dvs. Sufletul meu a fost, este şi rămâne alături de dvs. Politica mea a fost, este şi rămâne politica dvs. Sunt format pe stânga şi nu am cum să mă dezic de ce am învăţat şi de dvs. (...) Pot spune că voi fi garantul acestei echipe ca sectorul 4 să fie din nou cum a fost. Trebuie să lăsăm vrajbele, bârfele în afara echipei pentru că trebuie să le arătăm bucureştenilor din sectorul 4 că speranţele lor se pot realiza. Nu o să mă dezic niciodată de ceea ce am spus şi voi merge mai departe cu toată priceperea mea, aşa cum este ea - unii o apreciază, alţii nu. Am fost şi rămân aproape de oameni, a spus Piedone, citat de Agerpres.

  Acesta a mai spus că preferă faptele și că nu este "omul vorbelor".

 Cum poţi demonstra asta oamenilor altfel decât prin a face? Oamenii nu mai înghit vrăjeala. Doresc fapte, fapte imediate. Nu sunt omul vorbelor. Nu am fost şi nu voi fi. Prefer să fac, să tac şi alţii să îmi ţină contabilitatea, a mai spus acesta.

 Contactat de EVZ, edilul sectorului 4 a explicat că și-a a dus aminte cu nostalgie de perioada în care a făcut parte din PSD atunci când a făcut aceste declarații, dar că nu se pune problema plecării sale din Partidul Conservator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel