Piedone, gafă stânjenitoare. Și-a inventat un consilier închipuit / foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Cristian Popescu Piedone a fost protagonistul unei gafe, după ce a anunțat că Viorel Hușanu, președintele Uniunii Sindicale Sanitas București, este consilierul său în domeniul Sănătății.

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a făcut astăzi o gafă, anunțând că Viorel Hușanu, președintele Uniunii Sindicale Sanitas București, a acceptat să-i fie consilier.

„Uniunea Națională SANITAS București îmi susține candidatura la funcția de primar general al Capitalei. Președintele SANITAS București, domnul Viorel Hușanu, este, de astăzi, consilierul meu în domeniul Sănătății“, a scris inițial Cristian Popescu Piedone, într-o postare în care apărea într-o fotografie alături de președintele Uniunii Sindicale Sanitas București.

La scurt timp a venit și mesajul lui Viorel Hușanu, postat tot pe Facebook, în care președintele Uniunii Sindicale Sanitas București a infirmat informațiile prezentate de actualul primar al Sectorului 5.

„Dragi colegi, pana acum am avut mai multe întâlniri cu candidații la primărie capitalei și cele de sector.

Da, susțin orice soluție pentru voi și pentru ca voi să fiți respectați și să oferiți pacienților cele mai bune tratamente în cele mai bune condiții.Si......

Nu, nu intru în niciun partid și nici nu sunt consilierul nimănui nici oficial nici neoficial, decât dacă mi se cere părerea (care va fi și a voastră) cu privire la proiectele de viitor pentru sănătatea din București.

O să continui întâlnirile și consultările cu toți candidații care doresc să ne audă părerea. Ca de obicei, dacă nu mă găsiți la telefon mă găsiți (doar) la sindicat.“, a scris Viorel Hușanu imediat după anunțul lui Piedone.

Între timp, Cristian Popescu Piedone a modificat postarea și a dat vina pe o „eroare de redactare“.

„În urma unei erori de redactare, menționez ca domnul Viorel Hușanu NU ÎMI ESTE CONSILIER , CI CONSULTANT!

Uniunea Sindicală SANITAS București îmi susține candidatura la funcția de Primar General al Capitalei!“, a scris Piedone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel