PICANTERII din viața unei celebre ACTRIȚE. A spus TOTUL despre Elon Musk, Johnny Depp și James Franco
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Amber Heard și Jaimie Alexander
Amber Heard și Jaimie Alexander
Actriţa americană Amber Heard a negat marţi că ar fi avut o relaţie sentimentală cu miliardarul Elon Musk sau cu actorul James Franco, în cadrul procesului pentru defăimare pe care fostul său soţ, Johnny Depp, l-a intentat tabloidului britanic The Sun, transmite AFP. 

Actriţa, în vârstă de 34 de ani, a fost citată în calitate de martor al apărării pentru The Sun, publicaţie pe care Johnny Depp a chemat-o în instanţă după ce, într-un material publicat în aprilie 2018, l-a caracterizat drept un 'soţ violent'. News Group Newspapers, trustul de presă din care face parte şi tabloidul The Sun, a invocat în apărarea sa 14 incidente în care starul seriei 'Pirates of the Caribbean' ar fi avut un comportament violent faţă de soţia sa, lucruri dezminţite de actorul în vârstă de 57 de ani.

Johnny Depp i-a reproşat fostei sale soţii că l-ar fi înşelat cu mai mulți bărbați

La rândul său, Johnny Depp i-a reproşat fostei sale soţii că l-ar fi înşelat cu mai mulţi bărbaţi în cei doi ani tumultoşi de căsnicie pe care i-au trăit împreună. Printre aceştia, cei mai cunoscuţi sunt actorul James Franco şi miliardarul fondator al companiilor Tesla şi SpaceX, Elon Musk. Amber Heard a negat că ar fi avut relaţii sentimentale cu cei doi. Unul dintre avocaţii lui Johnny Depp, Eleanor Laws, a acuzat-o marţi pe Amber Heard că primea în mod regulat vizite nocturne de la Elon Musk în martie 2015.

'Nici măcar nu îl cunoşteam pe Elon înainte de 2016'

'Nici măcar nu îl cunoşteam pe Elon înainte de 2016', s-a apărat actriţa din 'Aquaman' şi 'The Danish Girl', în cea de-a doua zi de audieri în faţa unei instanţe din Londra. Eleanor Laws a citit în instanţă un SMS trimis de Elon Musk în 2016, înaintea unei agresiuni domestice în care Johnny Depp, conform declaraţiilor fostei sale soţii, ar fi lovit-o în faţă cu telefonul mobil. În acest mesaj, Elon Musk îi propunea actriţei să-i plătească un serviciu de protecţie împotriva soţului ei.

'Oferta mea rămâne valabilă chiar dacă nu vei mai dori să mă vezi... Oricum, îmi pare rău că m-am purtat prosteşte. Această tăcere totală îmi face mult rău. Îmi pasă pentru că ţin foarte mult la tine', scria Musk în mesajul SMS.

Avocata lui Johnny Depp a mai acuzat-o pe Amber Heard că ar fi avut şi o relaţie cu James Franco, furnizând o înregistrare video (realizată de camerele de supraveghere) cu cei doi într-un moment de apropiere din 2016. Actriţa a respins faptul că ar fi avut o relaţie cu James Franco, precizând că 'totul este fals'. 'Mai stăteam de vorbă (cu Franco).

'O, Dumnezeule, ce s-a întâmplat cu tine?'

El îmi spunea: 'O, Dumnezeule, ce s-a întâmplat cu tine?', a declarat Amber Heard. Într-o declaraţie scrisă şi rostită luni sub jurământ în faţa instanţei, Amber Heard a afirmat, din boxa martorilor, că a fost grav abuzată de Johnny Depp, care avea episoade de furie şi o bătea. Ea a mai povestit în instanţă că, după ce lui Johnny Depp îi treceau episoadele de furie, obişnuia să pună comportamentul său violent pe seama unui alter-ego pe care-l numeşte 'Monstrul'..

Johnny Depp a respins aceste acuzaţii, afirmând că nu a ridicat niciodată mâna asupra unei femei. Fosta sa parteneră de viaţă şi mamă a celor doi copii ai săi, Vanessa Paradis, precum şi actriţa Winona Ryder, cu care a fost logodit în anii '90, au declarat că actorul nu a fost niciodată violent şi că nu cred în acuzaţiile ce-i sunt aduse de Amber Heard, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel