Piatra Neamț. Numele orașului, pe munte. Demersul primarului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Tot mai multe oraşe din România vor să semene cu Hollywood-ul, aşa că edilii scriu numele urbei cât mai sus, să fie văzut de toată lumea.

Moda a ajuns până la Piatra Neamţ, aşa că primarul i-a anunţat pe localnici că şi-ar dori să vadă numele oraşului sus, pe munte, informează Observator. Numai că mesajele primite de edil nu au fost toate favorabile proiectului.

Primarul din Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, s-a gândit că numele oraşului ar sta la loc de cinste, scris cu litere mari, pe vârful muntelui Pietricica. Aşa că a scris pe Facebook un mesaj care credea că o să-i impresioneze pe toţi cetăţenii oraşului.

„Întotdeauna m-am simţit mândru că sunt locuitor al oraşului Piatra Neamţ, o localitate încărcată de istorie, aşezată într-un cadru natural deosebit, cu oameni minunaţi şi iubitori de frumos. Vă propun un proiect care să ne întărească mândria de a fi pietreni şi care să contribuie la promovorarea municipiului reşedinţă de judeţ de la poalele masivului Pietricica", a scris primarul.

Vestea s-a dus repede printre localnici şi reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Şi pe Facebook, în urma postării edilului, oamenii şi-au adus aminte de lipsurile urbei.

Deocamdată nimeni nu ştie câți bani s-ar cheltui pentru acest proiect.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel