Philip Morris, compania din România recunoscută ca Top Employer pentru al optulea an consecutiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Philip Morris România a primit certificarea Top Employer (Angajator de Top) în România pentru al optulea an consecutiv. 

Această certificare reprezintă recunoașterea excelenței demonstrate de Philip Morris International în ceea ce privește practicile de resurse umane. Astfel, compania se clasează în topul angajatorilor preferați, concentrați pe îndeplinirea nevoilor unei forțe de muncă diverse, la nivel global. 

„Recunoașterea Philip Morris România ca Top Employer în țara noastră pentru al optulea an consecutiv reprezintă o confirmare clară a mediului de lucru excelent pe care l-am creat în cadrul companiei”, a declarat Luminița Florea, Director People & Culture. „În continuare, obiectivul nostru este să excelăm în asigurarea unui loc de muncă și a unei culturi organizaționale care au la bază incluziunea, corectitudinea și respectul. Ne-am luat angajamentul să producem o schimbare semnificativă în viața fumătorilor adulți, iar această schimbare poate deveni realitate doar cu ajutorul colegilor noștri. Ne provocăm în permanență pe noi înșine să oferim un mediu de lucru și o experiență unice pentru oamenii noștri.”

Filialele internaționale ale companiei au fost recunoscute ca angajatori de top

Certificarea Top Employer este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute. Acest institut a recunoscut și compania mamă, Philip Morris International, ca Global Top Employer pentru al șaselea an consecutiv. Filialele PMI din 44 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia/Pacific au fost, de asemenea, recunoscute ca angajatori de top.

„Viziunea PMI de a construi un viitor fără fum a impulsionat energia și pasiunea celor peste 1.200 de colegi care sprijină eforturile noastre de a aduce o schimbare pozitivă în societatea noastră și în viața fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze. ” a adăugat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România.

În cadrul procesului de certificare, PMI a trebuit să demonstreze auditorilor independenți specializați în resurse umane că a excelat în șase domenii. Compania a răspuns la 400 de întrebări, susținute de documente și exemple practice din cadrul companiei.

Cele șase domenii sunt:

- direcția companiei: strategie de business, strategie de resurse umane și leadership
- structură: organizație și schimbare, HR digital și mediu de lucru
- atragerea viitorilor angajați: brand de angajator, atragerea talentelor și onboarding
- dezvoltarea oamenilor: performanță, carieră și învățare
- implicarea la locul de muncă: stare de bine, implicare, recompensare, recunoaștere și „offboarding”
- unitate: valori, etică și integritate, diversitate și incluziune și dezvoltare durabilă.

Philip Morris International este una dintre cele  11 organizații internaționale care au primit certificarea Global Top Employer în 2022. PMI are peste 73.500 de angajați în întreaga lume.

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este o autoritate globală în recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane. Organizația contribuie la accelerarea acestor practici pentru a îmbogăți mediul de lucru. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat în urmă cu peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 1.857 de organizații din 123 de țări/regiuni. Acești angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 7 milioane de angajați la nivel global.

Pentru mai multe informații, accesați https://www.top-employers.com/en/. 

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) și-a propus să  transforme industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum în care țigările vor fi înlocuite cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze, dar și al societății, al companiei, al acționarilor săi și al altor părți interesate. PMI este lider internațional în industria tutunului și se ocupă cu fabricarea și comercializarea țigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor și accesoriilor electronice aferente acestora, precum și a altor produse care conțin nicotină pe piețele din afara Statelor Unite ale Americii. Suplimentar, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea unor versiuni ale dispozitivelor IQOS dezvoltate de PMI, Platforma 1, în urma evaluării cererii de autorizare a punerii pe piață a unui produs din tutun (PMTA); de asemenea, FDA a autorizat promovarea unei versiuni a dispozitivului IQOS și a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) și a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătății publice. PMI își construiește viitorul pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradițional. Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produse, tehnologie de ultimă generație și oameni de știință de top, PMI dorește să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferințelor consumatorilor adulți, precum și cerințelor riguroase de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS al PMI include produse care nu ard tutunul (heat-not-burn), produse cu vapori cu conținut de nicotină și produse cu nicotină pentru uz oral. În 30 septembrie 2021, produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 70 de piețe în principalele orașe sau la nivel național, iar PMI estimează că aproximativ 14,9 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut deja la IQOS și au renunțat la fumat. Pentru mai multe informații, vizitați www.philipmoris.rowww.pmi.com și www.pmiscience.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel