Petrolul Ploieşti, nou transfer. A jucat la CFR Cluj
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Petrolul Ploiesti
Petrolul Ploiesti
Petrolul Ploieşti a transferat un atacant care a jucat şi la CFR Cluj.

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu atacantul camerunez Steve Leo Beleck, care a parafat vineri un angajament valabil până la finalul sezonului, cu clauză de prelungire în cazul promovării, potrivit site-ului oficial al clubului de Liga a II-a. Beleck, fost jucător la CFR Cluj, s-a pregătit în ultima săptămână sub comanda lui Viorel Moldovan.

În vârstă de 27 de ani, atacantul născut la Yaounde (Camerun), dar având cetăţenie franceză, vine cu un plus de experienţă, având în vedere că a jucat în cariera sa la echipe precum Udinese, AEK Atena, Watford, Stevenage, Mons, Fiorentina, Crotone, Mantova, Umraniyespor, Balikesirspor, Rieti sau Catania. În sezonul 2015-2016, a câştigat Cupa României cu CFR Cluj, formaţie pentru care a bifat şase goluri în 31 de apariţii. La CFR Cluj l-a avut ca antrenor pe Francisc Dican, actualul secund al lui Viorel Moldovan.

Alţi doi jucători care au participat, săptămâna trecută, la antrenamentele petroliştilor, fundaşul central Richard-Quentin Samnick şi Salif Cisse, au părăsit Ploieştiul, ei neintrând în calcule pentru un eventual transfer. Petrolul, care a efectuat numeroase transferuri pentru acest sezon, va juca duminică pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, de la ora 15:00, în etapa a noua a Ligii a II-a, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel