Petreceri de sfârșitul lumii. Profeția crește consumul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
judgement-day
judgement-day

Judecata de Apoi este aşteptată în această noapte, potrivit unui predicator fundamentalist creştin în vârstă de aproximativ 90 de ani, iar unii americani se pregătesc conştiincios pentru acest lucru, în timp ce mulţi dintre ei o întâmpină cu umor.

Unii dintre ei şi-au abandonat locurile de muncă şi străbat ţara pentru a-i încuraja pe ceilalţi să se pocăiască înainte de a fi prea târziu. Predicatorul Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, afirmă că bunii creştini vor fi ridicaţi la cer, sâmbătă, începând cu ora locală 18.00 (04.00, ora României). Fenomenul apare în unele texte sub denumirea de "Răpire".

Cei care nu vor fi în măsură să treacă prin porţile raiului sâmbătă vor trăi în infern pe pământ până la 21 octombrie, când Dumnezeu va sfârşi cu acesta pentru totdeauna, distrugând fiecare fiinţă şi fiecare lucru, afirmă Camping. LeCorps crede cu tărie în această profeţie. Alţii sunt mai sceptici, amintind că predicatorul a lansat o profeţie similară în urmă cu multă vreme, anunţând sfârşitul lumii pentru 1994.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, care este evreu şi, prin urmare nu va merge la ceruri, potrivit lui Camping, a promis în cadrul emisiunii sale radiofonice de vineri să suspende staţionarea alternativă dacă sfârşitul lumii va veni sâmbătă.

Un grup de atei a programat un picnic într-un parc, sâmbătă după-amiază, contând pe faptul că vor avea mult spaţiu la dispoziţie, după ce creştinii vor pleca în paradis. Barurile au pus afişe cu "cinci până la şapte Răpiri", asumându-şi riscul ca cei care cred în aşa ceva să plece fără să plătească, formalitate devenită fără importanţă cu câteva ore înainte de Marele Sfârşit. Amatorii de petreceri au început să organizeze petreceri-surpriză "Răpirea" în toată ţara, pentru a saluta bucuria celor care vor trebui să plece.

Pe site-ul de vânzări Craigslist, mii de persoane necredincioase propun cumpărarea bunurilor celor care se pregătesc să se ridice la cer, în timp ce un grup de atei afirmă că a vândut sute de contracte promiţând să se ocupe de animalele domestice ale celor care vor pleca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel