Petrecere transformată în crimă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
femeie-ucisa
femeie-ucisa

O tânără mamă de 30 ani a fost ucisă pentru că le-a cerut unor vecini care dădeau o petrecere să dea muzica mai încet.

Autor: Raluca Boloș

Emma Jones și-a rugat vecinii care locuiau într-un bloc de visavis sa dea muzica mai incet. În timpul acesta, tânăra mamă  a fost înjunghiată de o tânără de 23 de ani, Alwen Eluned Jones.O ambulanţă a sosit mai apoi la apartamentul în care a avut loc petrecerea, dar paramedicii nu au reuşit să o resusciteze pe Emma Jones, care a murit pentru că a pierdut foarte mult sânge.

Locuitorii din satul Penygroes (Ţara Galilor) au dezvăluit că tânăra mamă, care avea un copil de 5 ani cu dificultăţi de învăţare, le-a reproşat celor de la petrecere că obligă jumătate dintre vecini să stea treji.

"Să fii înjunghiat mortal doar pentru că i-ai cerut cuiva să dea muzica mai încet la o petrecere este şocant şi îngrozitor. Orice persoană decentă şi-ar fi cerut scuze şi ar fi acceptat cererea, mai ales că era vorba de ora două dimineaţa", a declarat un rezident din Penygroes. "A făcut o treabă atât de bună cu fiul ei, care suferă de grave probleme de învăţare, îi era complet dedicată acestuia. Toată lumea este şocată de această moarte tragică", a continuat el.

Emma Jones era foarte populară în comunitatea sa locală, zeci de prieteni şi vecini exprimându-şi regretul pe Internet pentru trecerea ei în nefiinţă.

"Eşti atât de iubită. Mă simt ca şi cum o parte din sufletul meu s-a dus. Ai atins atâtea inimi. Ai fost mereu acolo pentru mulţi dintre noi", a postat cineva.

Tânăra care a omorât-o pe Emma Jones a fost acuzată de crimă, alte două persoane care au participat la acea petrecere fiind eliberate pe cauţiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel