Petre Roman, în locul lui Ioan Ghișe, pe listele de candidați la Brașov
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PROTV - ROMANIA MAI ALES
PROTV - ROMANIA MAI ALES

Fostul premier, Petre Roman, se află pe listele de candidați ale USL pentru Senat în Brașov, după ce Ioan Ghișe  nu  a mai fost susținut de organizația PNL pentru o nouă candidatură în viitorul Parlament.

Petre Roman va figura pe listele de candidați într-un colegiu pentru Senat din Brașov la alegerile din 9 decembrie, au afirmat pentru De Ce News surse din PNL.

Fostul premier se pare că va candida în colegiul în care a fost ales senatorul Ioan Ghișe în acest mandat.

Ioan Ghişe susţine că cel care s-a opus candidaturii sale pentru un nou mandat a fost  preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, care nu a supus la vot dosarul lui şi pe cel al lui Gheorghe Gabor la Făgăraș.

 "Au existat mai multe încălcări ale prevederilor statutului partidului,în sensul că nu s-au votat nume, ci s-a votat cu bile, da sau nu, o listă", a spus Ghişe.  Cei doi parlamentari au depus o contestaţie la Curtea de Onoare şi Arbitraj pentru "încălcarea prevederilor statutului partidului", precum şi la Biroul Executiv Naţional al PNL.

 Curtea de Arbitraj va analiza contestaţiile joi, iar vineri va urma decizia Biroului Executiv Naţional al PNL, unde se va lua o decizie finală și asupra candidaturii lui Gigi Becali într-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel