Data actualizării:
Data publicării:

Petre Daea, izbucnire nervoasă la Antena 3 CNN

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Petre Daea, ministrul Agriculturii, a vorbit despre impactul cerealelor ucrainene în România.

Petre Daea a fost întrebat la Antena 3 CNN despre impactul cerealelor ucrainene în România. Ministrul a avut o ieșire nervoasă.

„Avem în vedere tot ce spun fermierii, dar avem în vedere nevoile directe și gestiunea ca atare (...). Polonia va primi cea mai mare sumă“, a spus ministrul.

„Cantitatea cea mai mare a trecut prin România, nu prin Polonia. Așa este?“, a întrebat Mădălina Mihalache.

„Vorbim de culoarele de solidaritate pe care le-am creat în așa fel încât să asigurăm tranzitul cerealelor, care va continua și este un efort al statului, și vorbim și de impactul asupra fermierilor știindu-se că sunt cantități care rămân“, a spus Petre Daea, nervos fiind.

„N-au nicio treabă culoarele de solidaritate cu efectul asupra fermierilor din punct de vedere al impactului....“, a adăugat ministrul Agriculturii.

„Impactul de care vorbiți a fost mai mare asupra fermierilor polonezi decât asupra fermierilor români?“, a întrebat jurnalista Antena 3 CNN, Mădălina Mihalache.

„Este o judecată pe care ar trebui să o procesăm în bunul înțeles al regulilor europene. Îmi rezerv această tăcere față de întrebarea dumneavoastră...“, a replicat Petre Daea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel