Pet Fest 2019. Tudor Tim Ionescu: Se transformă, va fi mai mult decât atât
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Pet Fest, festivalul dedicat tuturor animalelor ajuns la a treia ediție, va începe în curând, iar Tudor Tim-Ionescu, consilier general ALDE, ne-a oferit informații în premieră.

Pe 9 mai, de ziua Europei, va începe a treia ediție a Pet Fest-ului de la București, în parcul Alexandru Ioan Cuza, pe insula Cățeilor.

Va fi un Euro Pet Fest”, anunță consilierul ALDE Tudor Tim Ionescu, într-un interviu pentru DCNews. El explică și de ce această internaționalizare a festivalului dedicat animalelor:

”Am lansat o invitație tuturor statelor membre din Uniunea Europeană - asociațiilor chinologice, felinologice, cluburilor de dresaj etc - să vină și să participe la acest Euro Pet fest. Vom amenaja standuri pe țări. Și atunci va fi un schimb foarte interesant de experiențe, între, să spunem, vecinii noștri bulgari și parteneri din Ungaria, care pot schimba informații privind bune practici în ceea ce privește metodele de dresaj canin, legislație veterinară, protecția animalelor, asociațiile chinologice, felinologice. Încercăm să creem o platformă și, în primul rând pentru noi bucureșteni și români, să putem să învățăm cât mai mult de la aceste asociații. Asociația Chinologică Română este partener în acest proiect, ceea ce arată deja că există un interes și o garanție a calității evenimentului”, a mai precizat vicepreședintele organizației de tineret a ALDE.

Cred că va fi un eveniment de maxim succes” ne-a mai declarat, optimist, consilierul Tudor Tim Ionescu.

Mai multe despre animalele de companie și preocupările lui Tudor Tim Ionescu, Consiliul General și Primăria Capitalei de a le îmbunătăți viața aflați din interviul exclusiv de mai jos: 

VIDEO

Citește și:

VIDEO Kara, cățelușa bătută în tramvai de stăpâna sa, preluată de ASPA. I se caută o nouă familie

ALDE, europarlamentare. Tudor Tim-Ionescu, primul candidat care dă cărțile pe față: De ce separat de PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel