Data publicării:

Peşte la cuptor, reţeta pe care trebuie să o încerci. Te vei linge pe degete

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
somon
somon

Peştele la cuptor se face foarte uşor şi este delicios. Vă prezentăm o reţetă pe care orice gospodină o poate încerca. 

Ingrediente

 

Un kilogram de pește fără cap

4 cepe potrivite

2 ardei roșii

O lingură de pastă de tomate

Foi de dafin

Cimbru

Pătrunjel

Sare

Piper

Citeşte şi Cum să faci cea mai bună mămăligă. Secretul constă într-un ingredient simplu

 

Mod de preparare

 

Ceapa o tăiem solzi şi o punem într-o tigaie cu puţin ulei, apoi adăugăm şi ardeiul roşu şi acoperim cu un capac. După ce s-a înăbuşit, adăugăm şi pasta de tomate.

Tăiem peştele rondele şi îl punem într-o tavă, apoi adăugăm prăjeala făcută mai devreme. Se adaugă foile de dafin, puţin cimbru, sare, piper, apoi punem apă cât să cuprindă tot peştele şi se bagă la cuptor.

În momentul în care observăm că peştele s-a rumenit, îl întoarcem pe partea cealaltă. La final punem pătrunjelul tocat mărunt.

Citeşte şi Ce poţi face cu pâinea uscată. Trucurile pe care trebuie să le cunoşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel