Peşte la cuptor, reţeta pe care trebuie să o încerci. Te vei linge pe degete
Peştele la cuptor se face foarte uşor şi este delicios. Vă prezentăm o reţetă pe care orice gospodină o poate încerca.
Ingrediente
Un kilogram de pește fără cap
4 cepe potrivite
2 ardei roșii
O lingură de pastă de tomate
Foi de dafin
Cimbru
Pătrunjel
Sare
Piper
Citeşte şi Cum să faci cea mai bună mămăligă. Secretul constă într-un ingredient simplu
Mod de preparare
Ceapa o tăiem solzi şi o punem într-o tigaie cu puţin ulei, apoi adăugăm şi ardeiul roşu şi acoperim cu un capac. După ce s-a înăbuşit, adăugăm şi pasta de tomate.
Tăiem peştele rondele şi îl punem într-o tavă, apoi adăugăm prăjeala făcută mai devreme. Se adaugă foile de dafin, puţin cimbru, sare, piper, apoi punem apă cât să cuprindă tot peştele şi se bagă la cuptor.
În momentul în care observăm că peştele s-a rumenit, îl întoarcem pe partea cealaltă. La final punem pătrunjelul tocat mărunt.
Citeşte şi Ce poţi face cu pâinea uscată. Trucurile pe care trebuie să le cunoşti
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News