Peste 90.000 de oameni au sărbătorit Anul Nou la petrecerile publice din Capitală
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
5
5

Piața Constituției, Piața Revoluției, Vanghelion sau Revelioanele organizate în diverse sectoare ale Capitalei au fost petrecerile unde peste 90.000 de oameni au preferat să întâmpine noul an, 2013.

Potrivit Mediafax, peste 30.000 de oameni au venit la "Supervelionul" ProFM din Piaţa Revoluţiei să asculte muzică şi să se distreze alături de DJ-ii postului de radio, în calitate de maeştri de ceremonie ai serii, şi de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj şi concurenţi de la Vocea României, Max Dragomir, Laura Gherescu, David Bryan și bineînțeles câștigătoarea acestui sezon – Julie Mayaya.

La Revelionul organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, circa 45.000 de bucureşteni au venit să danseze și să-i asculte pe cei de la Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Direcţia 5, Vunk, precum și pe Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra, împreună cu invitaţii săi - DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Capitalei.

Aproximativ 7.000 de persoane au preferat Vanghelionul, aflat la cea de-a 10 ediție, organizat la Romexpo, unde au concertat Anastacia şi David Bisbal, alături de artiştii români Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5.

Pentru cei care nu au putut participa la Revelionul de la Romexpo, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a organizat şi o petrecere în aer liber, la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, unde au cântat, pentru circa 4.500 de oameni, artişti ca Alex Velea, Connect-R, Pepe sau Lora.

Și bucureștenii din Sectorul 3 au avut parte de un Revelion special, organizat în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (fostul IOR), animată de Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi, unde s-au adunat aproximativ 5.000 de participanți.

În sectorul 6 al Capitalei, în compania celor de la Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, dar și a lui DJ Vasile, DJ Gojira sau a acrobaţilor de la Xtreme, care au coborât de pe clădirea Anchor Plaza şi au aprins artificii în aer la miezul nopţii, peste 1.000 de oameni s-au bucurat de trecerea în Noul An.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel