Data actualizării:
Data publicării:

Pescobar, primul mesaj după ce restaurantul din Snagov a ars în totalitate

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cunoscutul Pescobar, proprietarul restaurantului Taverna Racilor, a transmis primul mesaj după ce locația din Snagov a ars în totalitate. 

Pe numele său real Paul Nicolau, proprietarul restaurantului Taverna Racilor din Snagov nu a făcut o tragedie din incendiul care i-a distrus complet afacerea.

Vezi și Incendiu la Taverna Racilor din Snagov, restaurantul lui Pescobar 

"Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov. A luat foc într-adevăr toată locația din Snagov. Nu este nici un fel de victimă, nici nu avea cum să fie pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. A luat foc într-adevăr din temelii. M-au sunat acum de la toate televiziunile. Deci asta e. A luat foc, se face la loc, viața merge înainte. Eu oricum acum mă duc spre Constanța, că aveam o întâlnire cu arhitecții, deci nu sunt la Snagov, să mă caute cineva p-acolo. Acum comunic totul despre eveniment. Viața merge înainte, lucrăm la locațiile celelalte. O refacem și p-asta. E încă un hop ca să ne întărească bunul Dumnezeu. Cam ăsta e mesajul. Toate bune și frumoase, doar că a luat foc acolo. Oricum era iarnă și cred că ăsta e singurul aspect pozitiv, să reorganizăm totul acolo, din temelii, după ce a trebuit renovată. Aia este. Îi dăm înainte. Mulțumim tuturor pentru susținere și gândurile bune. Totul e ok, doar că s-a mai creat încă un eveniment în viața noastră, care e aici, doar pentru a ne mai întări. Doamne ajută!" a transmis Pescobar pe Tik-Tok.

Primele informații de la fața locului arată că incendiul ar fi început de la o sursă de încălzire improvizată de angajații restaurantului. În interior ar fi fost doar angajați, nu și clienți. 

Pescobar și-a prezentat o afacere inclusiv la "Imperiul Leilor", acolo unde a cerut o sumă de ordinul milioanelor de euro. Jurații l-au acuzat atunci că de fapt nu a vrut să vândă nici un procent din afacere, singurul său scop fiind publicitatea. 

Incendiu la Taverna Racilor, sâmbătă dimineața

Incendiul izbucnit sâmbătă dimineaţa la un restaurant din Snagov, în zona pontonului, a fost localizat, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Arderea s-a manifestat generalizat la nivelul acoperişului.

Potrivit ISUBIF, nu sunt victime.

În zonă au intervenit 11 autospeciale. Pompierii au acţionat şi cu o autoscară pentru stingere de la înălţime.

Totodată, a fost realizat un dispozitiv de protecţie şi în spatele restaurantului, în zona de pădure. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel