Personalitatea pe care o ai în funcție de ora la care te-ai născut
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 06 iun 2020, 19:27
WhatsApp
Te-ai gândit cum îți influențează personalitatea ora la care te-ai născut?

Numerologul Mihai Voropchievici a prezent în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care e personalitatea oamenilor în funcție de ora la care s-au născut. Iată ce spun astrele:

Cei născuți în prima parte a zilei între orele:

06:00 - 12:00 - Persoane foarte istețe, extraordinar de prietenoase care se adaptează rapid. Sunt persoane simpatice și adaptabile în orice condiții. Își păstreză sângele rece și acționezi bine în situații critice Știu să exploateze la maximum aceste calitățile native. Au noroc mare în carieră, avansează ușor la locul de muncă și sunt respectați de colegi și șefi.

Persoanele născute în a două parte a zilei:

12:00 - 18:00 - Persoane care știu să se impună. Sunt oameni autoritari care își planifică foarte bine viețile și știu unde trebuie să ajungă. Au un țel și urmăresc pas cu pas acest țel. Aceste persoane îi scot din inerție pe cei care s-au născut în prima parte a zilei. Sunt oameni care forțează mână norocului și nu lasă nimic la voia întâmplării. Cu un astfel șef vei prospera. Sunt oameni de acțiune care pun preț și pe valorile financiare.

Cei născuți seara și spre miezul nopții:

18:00 -00:00 - Sunt oameni care nu prea acceptă să fie deranjați pentru orice. Sunt interesați de casă, de familie, dar sunt mai egoiști. Totul este pentru ei. În situații mai dificile ei sunt extraordinar de prudenți, nu se aruncă cu capul înainte. Nu sunt impulsivi și preferă să piardă ceva decât să își asume un risc. Sunt amabili, îngăduitori, sensibili iar femeile sunt mame grijulii. Sunt părinții „cloșcă”. Au și un plus de creativitate și își valorifică simțul artistic.

Persoanele născute noaptea și spre dimineață:

00:00-06:00 - Persoane care trăiesc intens și caută aventură. Sunt persoane istețe cărora le place să experimenteze și vor încerca mereu în viață lucruri noi. Nu se supun regulilor tradiționale, sunt nonconformiste și nu le place să dea socoteală. Sunt persoane amabile care învață repede lucruri noi. Sunt mari amatoari de distracție. Dar poate cea mai mare calitate este ingeniozitatea, având o inteligență sclipitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?